Kundcase: Bro Hof Slott Golf Club

Bro Hof Slott GC är ett exempel på en kund där varumärket är mycket viktigt. Golfshoppen är välbesökt och det säljs främst profilerade plagg och produkter. Logotypen, en vapensköld, är välkänd och Bro Hof vårdar sitt varumärke noggrannt.

Detaljerad brodyr

Bro Hof slott logotyp är mycket detaljerad, är relativt stor och är därmed den logotyp som tar längst tid att brodera. Den består av många färger, alla separerade med en fin outline. Notera den röda tungan på lejonen. Outlinens färg ändras beroende på plaggens färg.

Exklusiv mörk kavaj

Här visar vi en variant på en mörk kavaj. Dyra plagg är alltid en utmaning, inget får gå fel. Här är plagget mörkt och brodyren har därför modifierats för att upprätthålla kontrasten på ett naturligt sätt. Connel gör alltid provbrodyrer som granskas noga. Arbetet startas när kunden är nöjd med provet.

Starkt varumärke

Bro Hof Slott Golf Club är scandinaviens bästa golfanläggning, en av europas bästa. Det är en upplevelse att besöka Bro Hof och många väljer att köpa med sig ett minne hem efter rundan.

Ton-i-ton

Logotypen finns i många varianter. Här i ton-i-ton utförande. Varje logotyp anpassas efter material och färg för att alltid se professionell ut. Här är de normala färgerna utbytta mot en rad ton-i-ton färger. Mjuka material ger dessutom andra utmaningar.

Vattentätt - Gore-Tex®certifierad

Vattentäta vindtygsjackor kräver speciell omsorg för att förbli täta även efter brodyr. Connel Brodyr är Gore-Tex®certifierade så vi har tillstånd och verktyg för att återförsluta plagget till dess vattentäta skick.

Pikétröja

Här visas brodyren på en traditionell vit pikétröja. Vi anpassar alltid brodyren efter materialet.