Om Connel Brodyr

Noggrannhet är vår styrka och vi gör vårt yttersta för att uppfylla kundens förväntningar. Vi garanterar alltid goda resultat eftersom vi på Connel Brodyr kvalitetsäkrar brodyrkort (brodyrkort är program för styrning av brodyrmaskiner). Vår breda kundkrets omfattar ledande profilföretag som återförsäljer och vanliga företag som köper för eget bruk samt privatpersoner. Vi värdesätter och ansvarar för alla beställningar oavsett storlek eller inriktning.

Viktigt för oss - och för er

Kvalitet framför kvantitet profilerar vår affärsidé. Connel Brodyr sätter alltid kundens specifika och unika efterfrågningar i centrum. Vi vill förmedla kvalitativa och hållbara lösningar i linje med uppdragsgivarens önskemål. Vi levererar alltid våra produkter snabbt, effektivt och där den nöjda kunden är vårt huvudsakliga mål.

Vi håller vad vi lovar

Bred och säker service stödjer våra kunder för bästa råd angående beställningar av företagets produkter och tjänster.Vid beställning tillverkas alltid en provbrodyr för konsultation med uppdragsgivaren och detaljgranskning sker därefter för att säkerställa ett perfekt resultat.